Оператор lifecell запустив нову послугу з "Дія"

Українські мобільні оператори зараз активно оновлюють свої послуги, щоб українці завжди могли бути на зв'язку. Тепер стало відомо, що компанія lifecell у співпраці з "Дія" запустила нову корисну послугу. Така інформація з'явилася на офіційному порталі державного сервісу.

lifecell. Фото: YouTube, скрин
lifecell. Фото: YouTube, скрин

Зазначається, що це послуга, яка допоможе громадянам вберегтися від шахраїв. Таким чином, тепер lifecell став першим мобільним оператором, який проводить персоніфікацію абонентів за допомогою сервісу "Дія". Цей процес проходить через контактний сервіс мобільного оператора.

Завдяки новій послузі можна персоніфікувати свій номер без відвідування магазину. Завдяки персоніфікації абонент отримує спеціальні ціни на ряд тарифних планів оператора:

Крім того, закріплення номера за абонентом захищає від шахрайства. Як скористатися новою послугою:

  • Встановити застосунок "Дія";
  • Зателефонувати до контактного центру lifecell зі свого номера;
  • Агент покаже вам умови та надішле одноразовий пароль повідомленням;
  • Агент відкриває форму персоніфікації, уточнює інформацію;
  • Після введення цих кодів процес персоніфікації завершується.

Варто зазначити, що сьогодні українці можуть багато всього робити у режимі онлайн. Наприклад, в додатку "Дія" громадяни можуть отримувати швидкий доступ до електронних документів (паспорт, закордонний паспорт, посвідчення водія тощо). Таким чином, поступова діджиталізація продовжується попри війну.

Увага! Якщо ви помітили переміщення ворожої техніки або бензовозів, негайно повідомляйте про це за допомогою телеграм-бота: @stop_russian_war_bot. Так само про переміщення ворога можна повідомляти в додатку "Дія".

В жодному разі не поширюйте інформацію про пересування українських військ, техніки, загонів теробороні, не повідомляйте, куди ворог потрапив ракетами в режимі реального часу. Нагадуємо, за це введена кримінальна відповідальність.

Отримуйте інформацію по можливості тільки від офіційних державних служб України.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що у Пенсійному фонді України розповіли, як зміняться виплати громадянам після 1 липня.

Також повідомлялося, що США затвердили новий пакет оборонної допомоги Україні, з'явилися подробиці.

Крім того, стало відомо, як українці будуть сплачувати газ після зміни постачальника, пояснення.