У 2014 році в Україні було введено військовий збір, і наразі обговорюється питання про можливе збільшення його ставки до 50%, згідно з законопроєктом № 10267, а також розширення кількості осіб, які підпадають під цей збір. Урядовці розглядають фізичних осіб — підприємців, які працюють за спрощеною системою оподаткування, як потенційних платників, пише БізнесЦензор.

Введення військового збору для фізичних осіб - підприємців не стосується лише фінансів, але й має на меті забезпечити справедливе розподілення фінансування оборони та виконання зобов'язань перед Міжнародним валютним фондом. Це лише один із заходів у пошуку додаткових джерел фінансування.

Точна дата початку сплати військового збору фізичними особами - підприємцями наразі невизначена, оскільки законопроєкт буде представлений і розглянутий у парламенті в березні. Проте вже зараз очевидно, що сплата стане обов'язковою.

Бізнес Цензор провів дослідження, щоб визначити, коли планується введення військового збору для фізичних осіб - підприємців, його можливе збільшення та його можливий вплив.

Нагадаємо, канабіс в законі, Рада прийняла історичний закон.

Раніше портал "Стіна" писав, що українцям перерахували січневі пенсії, за що одразу 2680 грн.

Раніше повідомлялось, хто має заплатити земельний податок у 2024 році.