Володимир Цибулько у своєму Facebook пояснив, чому чинний мер Києва Віталій Кличко обрав неправильний підхід до виборчої кампанії.

Андрей Пальчевский
Андрей Пальчевский

«Певно, вже час комусь пояснити Кличку та його команді, в чому різниця між місцевою кампанією та загальнонаціональною. Прапори, президентські амбіції та ідеологічні наративи – це добре, але вони відходять на другий план, коли люди мають проблеми з постачанням води, асфальт в їхніх дворах розбитий, а дорога з роботи додому займає цілу вічність. Проблеми інфраструктури та відсутність плану розвитку міста – це те, що оточує виборця кожного дня і це неодмінно формує позицію стосовно влади», - впевнений експерт.

Як приклад кандидата з правильною комунікацією з виборцями Володимир Цибулько наводить Андрія Пальчевського.

«Той з кандидатів в мери, хто перехопить ініціативу та почне чітко артикулювати у своїй програмі розв'язання проблем містян зайде на велику електоральну нішу. Це вже не переший тиждень намагається, при чому доволі успішно, використати Пальчевський. Наступним логічним етапом кампанії «Перемоги Пальчевського» став запуск громадських приймалень. Тепер комунікація з виборцями стане ще зручнішою. Бо кияни самі підуть до Пальчевського ділитися наболілим. А ці координаційні центри на місцях будуть притягувати нових прихильників. Деякі виборчі технології не змінюються і працюють незалежно від загального контексту, як годинник», - резюмував він.

Нагадаємо, вчора партія «Перемога Пальчевського» відкрила в Києві три перші прийомні для громадян.