Принц Гаррі та Меган Маркл дали інтерв'ю відомій телеведучій Опрі Вінфрі

Нещодавно молодший внук королеви Великобританії Єлизавети II принц Гаррі та його дружина, колишня акторка Меган Маркл поспілкувалися з відомою телеведучою Опрою Вінфрі. Вони детально розповіли, як їм жилось в королівській родині, повідомляє People.com.

Принц Гаррі та Меган Маркл. Фото: скріншот Youtube-відео
Принц Гаррі та Меган Маркл. Фото: скріншот Youtube-відео

За чутками, щоб мати право показати їх інтерв'ю, телеканали заплатили не менше 8,4 мільйона доларів. Ці витрати стали виправданими, адже трансляцію подивились 17 мільйонів осіб.

По розповіді подружжя, вони таємно одружилися за три дні до офіційної церемонії. Також Гаррі та Меган розповіли, що деяких членів королівської родини хвилювало, наскільки темношкірим буде їх первісток - син Арчі.

Подружжя так і не назвало, хто висловлював такі занепокоєння, але точно не королева Великобританії та її чоловік принц Філіп.

Хлопчику не дали при народженні ніякого титулу. Меган сильно дісталось від британських таблоїдів, але королівська родина за неї не заступилася. Тому акторка навіть думала про самогубство.

Гаррі та Меган звертались по допомогу, але так її й не отримали. Скоріш за все, тому вони й вирішили скласти свої повноваження та повернутись до простого життя.

Це рішення відбилося на стосунках Гаррі з членами родини, особливо с батьком - принцом Чарльзом. А зі старшим братом принцом Вільямом вони дуже віддалились після того, як Гаррі склав королівські повноваження.

Суспільство чекало реакції з Букінгемського палацу і, нарешті, там повідомили, що думають про інтерв'ю Гаррі та Меган.

В повідомленні виражається співчуття від того, скільки Гаррі та Меган змушені були перенести за останні декілька років, від цього уся родина дуже засмучена.

Також в офіційній заяві вказано, що Гаррі, Меган та Арчі завжди будуть улюбленими членами родини. Але расові питання сприймаються дуже серйозно, тому сім'я до подружжя буде звертатися приватно. В заяві вказується, що деякі спогади можуть відрізнятися.

Раніше портал "Стіна" повідомляв, що дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон нещодавно зняла своє перше "королівське селфі".

Також ми писали, що королева Єлизавета та її чоловік принц Філіп вакцинувались від COVID-19.

Нагадуємо, що Кейт Міддлтон та принц Вільям являються власниками таємної резиденції.