У "Київстарі" розповіли, коли вираховують кошти за дзвінки

В наш час без мобільного зв'язку неможливо прожити. Кожному важливо мати можливість у будь-який момент подзвонити рідним, як то дітям, так і людям старшого віку. Один з найбільших в Україні мобільних операторів компанія "Київстар" пропонує декілька тарифів, що обійдуться лише 100 грн в місяць. Однак, один з клієнтів обурився, що з нього стали вираховувати гроші за дзвінки. Представники компанії в Facebook йому пояснили, в чому причина.

"Київстар". Фото: скріншот YouTube-відео
"Київстар". Фото: скріншот YouTube-відео

Виявилося, що потрібно слідкувати за тим, скільки абонент використав послуг мобільного зв'язку. У разі, якщо він перевищив надані послуги згідно з тарифним планом, компанія й починає знімати додатково гроші.

Так, на сайті мобільного оператора вказані два тарифних плани, котрі обійдуться у 100 грн на місяць - "Інтернет для батьків" та "Київстар родина".

У обох тарифних планах дзвінки в мережі будуть безкоштовні. Тобто з абонентами компанії "Київстар" можна спілкуватись без обмежень та не боятись, що за довгі розмови знімуть гроші.

Тарифи від Київстар. Фото: скріншот kyivstar.ua

А ось на дзвінки за кордон та на інші мобільні оператори дається лише 60 хв. Як пояснили в компанії "Київстар" невдоволеному клієнтові, він, скоріш за все, витратив ці хвилини й далі з нього почали вираховувати гроші.

Перевірити залишок на рахунку можна, натиснувши на телефоні комбінацію цифр *111# або ж встановити на мобільний телефон додаток "Мій Київстар". Там не тільки можна дізнатись про свій тарифний план та залишок на рахунку, а також перевірити строк дійсності тарифного плану та вибрати додаткові послуги для підключення.

Скріншот листування користувача з представниками Київстар.

Раніше портал "Стіна" повідомляв, що з 1 березня клієнти компанії "Київстар" можуть змінити тарифний план тільки у фірмовому магазині зв'язку по спрощеній процедурі. Компанія запустила нову послугу "Швидкий старт", яка й допомагає абоненту змінити тарифний план.

Також ми писали, що "Київстар" обіцяє повернути своїм клієнтам частину грошей що була витрачена на зв'язок, що для цього потрібно.

Нагадуємо, що деякі клієнти компанії "Київстар" не задоволені якістю зв'язку, що надає мобільний оператор. Також це стосується й мобільного інтернету від компанії, а також послуги телебачення.