Vodafone пропонує тарифний план за помірною ціною з багатьма можливостями

Один з відомих в країні мобільних операторів, що входить у трійку лідерів мобільного зв'язку - компанія Vodafone пропонує своїм клієнтам вигідний тариф за помірною ціною. Деталі щодо тарифу опубліковані на сайті Vodafone.

Vodafone Ukraine. Фото: скріншот YouTube-відео
Vodafone Ukraine. Фото: скріншот YouTube-відео

Мабуть, це найдешевший тарифний план з досить великою кількістю послуг. В день абонент буди витрачати трохи більше ніж 1 гривні. В місяць ціна тарифного плану становить 50 гривень.

Варто зазначити, що цей тариф ідеально підходить для власників розумних гаджетів, як, наприклад дитячих годинників, модемів, та роутерів, а також планшетів.

Зараз ці пристрої є вже у багатьох українців, тому не дивно, що компанія подумала про своїх клієнтів та запропонувала їм такі послуги.

Після підключення тарифного плану "Vodafone Device S", користувачу будуть надані:

  • 500 Мб мобільного інтернету;
  • 50 хв на спілкування у мережі;
  • 100 смс-повідомлень;
  • на інші мобільні оператори дзвінки будуть коштувати 1 гривню за хвилину;
  • дзвінки за кордон -10 гривень за хвилину;
  • смс-повідомлення за кордон - 3 гривні.

Оскільки цей тарифний план більше підходить власникам гаджетів, тому ще додатково можна замовити:

  • 500 МБ для дитячих годинників;
  • 10 ГБ для планшетів;
  • 18 ГБ для роутерів та планшетів.

Користувачам нагадали, що для оформлення такого тарифу для гаджетів все одно потрібно мати сім-карту мобільного оператора. Без неї користувач не зможе не тільки відправляти повідомлення, а й оповістити про важливу подію, а це і є головною перевагою даного тарифного плану.

Також є можливість замовити додатково мобільний інтернет. якщо всі мегабайти були використані. Вони будуть коштувати додатково. Більше детально дізнатися про тарифний план можна на сайті.

Раніше портал "Стіна" повідомляв, що компанія Vodafone розповіла, як дізнатися про підключені послуги. Нерідко, саме за їх користування з рахунку списують гроші, а абонент може цього й не помічати.

Також ми писали, що "Київстар" та Vodafone пропонують своїм клієнтам схожі тарифні плани, що коштуватимуть трохи більше за 3 гривні на день, чим вони відрізняються.

Нагадуємо, що експерти перевірили швидкість мобільного інтернету трьох лідерів мобільного зв'язку в Україні та розповіли, у кого найшвидша послуга.