Російські окупанти завдали удару по житловому будинку в Одеській області

Російські окупанти продовжують займатися тероризмом. Не встигли українці оговтатися від трагедії в Кременчуці, як тепер погані новини з Одеської області. Там рашисти завдали удару по житловому будинку, передає інформаційний портал Стіна. Рятувальники ДСНС поділилися жахливими кадрами з місця подій.

Последствия ракетных ударов в Одесской области. Фото: YouTube, скрин
Последствия ракетных ударов в Одесской области. Фото: YouTube, скрин

Вночі російські окупанти обстріляли ракетами Одеську область. Зокрема удари прийшлися по двом базам відпочинку в Білгород-Дністровському районі та багатоповерхівці. Житловий будинок, у який влучила російська ракета, знаходиться у селищі міського типу Сергіївка.

За уточненою інформацією внаслідок удару по території бази відпочинку загинуло дві особи, серед них одна дитина. Зараз рятувальники продовжують працювати на місці.

Також розбирають завали дев'ятиповерхового житлового будинку. Наразі відомо про 18 загиблих (серед них двоє дітей). Проте слід зазначити, що робота рятувальників ще триває, а значить – цифра, на жаль, може стати більшою.

Уже пізніше уточнив інформацію голова Одеської ОВА Максим Марченко. За його словами, внаслідок атаки російських окупантів на житловий будинок в Одеській області госпіталізували вже 30 поранених. Відомо, що серед постраждалих четверо дітей та вагітна жінка. Ще вісім людей також звернулися за медичною допомогою.

Про обстріли окупантів повідомив і голова Миколаївської держадміністрації Віталій Кім. Щобільше, Корабельний район Миколаєва окупанти обстріляли забороненими касетними снарядами. В області є пожежі. Рашисти також завдали удар по підприємству в Миколаєві: там, за словами Кіма, жертв немає, а одну з ракет вдалося збити ППО.

Увага! Якщо ви помітили переміщення ворожої техніки або бензовозів, негайно повідомляйте про це за допомогою телеграм-бота: @stop_russian_war_bot. Так само про переміщення ворога можна повідомляти в додатку "Дія".

В жодному разі не поширюйте інформацію про пересування українських військ, техніки, загонів теробороні, не повідомляйте, куди ворог потрапив ракетами в режимі реального часу. Нагадуємо, за це введена кримінальна відповідальність.

Отримуйте інформацію по можливості тільки від офіційних державних служб України.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що біля Маріуполя вибухнув корабель росіян, з'явилися подробиці.

Також повідомлялося, що у мережі показали, як ЗСУ накрили вогнем ворожу техніку, дуже ефектне відео.

Крім того, в Запорізькій області впав російський військовий гелікоптер, що відомо.