У мережі показали, як наші захисники нищать склади окупантів

Українські захисники продовжують нищити російських окупантів на всіх можливих напрямках. На цей раз раз у мережі показали, як наші герої громлять склади боєприпасів окупантів.

Украинские военные. Фото: Генштаб ВСУ
Украинские военные. Фото: Генштаб ВСУ

Так, у соціальних мережах показали відео, на яких можна побачити ювелірну роботу наших військових. Тут українські бійці зафіксували місце знаходження складів боєприпасів російських окупантів. Зрозуміло, що після цього були завдані удари. Після можна побачити, як склади русні вибухають, а у небо здіймається чорний дим. Виглядає все дуже приємно!

Варто підкреслити, що щодня наші військові знищують ворожу техніку. На цей час російські окупанти завдяки роботі українських захисників втратили понад дві тисячі танків, а також понад дві тисячі броньованих автомобілів. Також "приземляють" літаки та вертольоти, які атакують мирні міста.

Слід підкреслити, що на свою зброю російські агресори витрачають мільйони доларів. Тільки один танк може коштувати до 60-80 мільйонів. Тож, якщо б росіяни були б розумні, то вони б замислилися, чому в них такі маленькі зарплати та пенсії.

Увага! Якщо ви помітили переміщення ворожої техніки або бензовозів, негайно повідомляйте про це за допомогою телеграм-бота: @stop_russian_war_bot. Так само про переміщення ворога можна повідомляти в додатку "Дія".

В жодному разі не поширюйте інформацію про пересування українських військ, техніки, загонів теробороні, не повідомляйте, куди ворог потрапив ракетами в режимі реального часу. Нагадуємо, за це введена кримінальна відповідальність.

Отримуйте інформацію по можливості тільки від офіційних державних служб України.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що ЗСУ збили російський безпілотник, який коштує мільйони доларів, з'явилися подробиці.

Також повідомлялося, що з'явилася інформація про спробу дмітрія мєдведєва накласти на себе руки, з'явилися подробиці.

Крім того, експерти розповіли, скільки біженців вже ніколи не повернуться до України.