Метеоролог Наталя Діденко розповіла про погоду на завтра, 11 березня

На початку весни в України поступово почало теплішати, однак погода нерідко дивує жителів країни сюрпризами. Український синоптик Наталя Діденко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook розповіла, якою буде погода у четвер 11 березня. Крім того, експерт зазначила, що вже в п’ятницю в Україні знову будуть хуртовини.

Погода в Україні. Фото: YouTube, скрін
Погода в Україні. Фото: YouTube, скрін

За словами експерта, переважно завтра буде без опадів. Практично у всіх областях України погоду буде визначати антициклон. Саме він буде поки що блокувати циклони, які зараз «гуляють» в районі Норвегії. Ці циклони будуть і на території України, однак вже з 12 березня, підкреслила Діденко. Варто очікувати, що температура знизиться, а також можуть повернутися морози. Крім того, вже з п’ятниці в Україні очікується сніг, а також сильні пориви вітру, хуртовини, а на Заході – дощі.

Завтра, 11 березня, в районі Приазов’я, Донеччини, Запоріжжя і в західних областях також буде сильний вітер. При цьому в столиці, розповіла Діденко, опадів в четвер не буде. В Києві буде тепла погода, тож можна навіть вийти на прогулянку. Однак, зазначила експерт, важливо не забували про шапки. Особливо прохолодно буде вночі – 5-7 градусів морозу. Вже вдень – від 0 до 2 градусів тепла.

По Україні завтра, 11 березня, очікується від 9 до 4 градусів морозу. На Північному сході – до 14 градусів морозу вночі. Вже вдень в Україні буде значно тепліше – від 3 градусів морозу до 3 градусів тепла. При цьому, підкреслила експерт, в західних областях очікується температура трішки вища – від 3 до 5 градусів тепла. Нагадаємо, що завтра в Україні переважно буде сухо і сонячно, тож ще можна встигнути насолодитися прогулянками.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що стало відомо, що українці вже скоро можуть отримати нову платіжку. Пояснюється, що платити громадяни будуть за свою нерухомість. Стало відомо, скільки доведеться заплатити державі за свої квартири.

Також повідомлялося, що в компанії «Укрзалізниця» розповіли про модернізовані електрички. Стало відомо, який буде перший маршрут.

Крім того, в квітні та липні пенсіонерів очікують нововведення. Стало відомо, на скільки після перерахунків зміниться розмір пенсіонних виплат.