В «Новій пошті» розповіли, як тепер сплачувати свої посилки

В компанії «Нова пошта» оновили систему сплати за посилки. Так, тепер клієнти можуть сплатити посилки у відділеннях навіть без телефону чи банківської картки. Така інформація з’явилася на офіційній сторінці компанії в соціальній мережі.

Нова пошта. Фото: YouTube, скрін
Нова пошта. Фото: YouTube, скрін

Спеціалісти пояснили, що тепер доступне «автоматичне списання коштів». Для того щоб скористатися такою послугою, треба завантажити на свій гаджет додаток «Нова пошта». В своєму профілі необхідно додати дані про банківську картку, якою ви в майбутньому хочете сплачувати свої посилки. Вже після цього вам стане доступна нова функція.

Коли вам прийде посилка і ви підете на відділення «Нової пошти» ви зможете вже сплатити за послуги, не достаючи з сумки телефон чи банківську картку. Представники компанії пояснили, що вже після того, як ви оглянули свою посилку, варто просто сказати працівнику на відділені, що ви бажаєте скористуватися «автоматичним списанням коштів». Після цього гроші за послуги спишуться з вашого рахунку автоматично, а вам для цього не треба нічого робити.

Така функція і зручна, і швидка, і безпечна, зауважили в «Новій пошті». Варто нагадати, що під час пандемії коронавіруса експерти неодноразово рекомендували надавати перевагу саме безготівковій оплаті. З новою функцією від «Нової пошти» українцям не доведеться брати готівку на відділення, користуватися там своєю карткою, а також витрачати більше часу на отримання посилки.

Варто також нагадати, що сплатити посилку в додатку можна і заздалегідь. Тобто, ще вдома в додатку «Нова пошта» ви можете сплатити свою доставку за допомогою банківської картки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Міністерстві соціальної політики пояснили українцям, як можна отримати грошову компенсацію в рамках програми «Пакунок маляти». З’явилася важлива інформація для українців.

Також повідомлялося, що в Міністерстві юстиції поділилися з українцями важливими порадами. Стало відомо, що робити, якщо раптом ви втратили поштову посилку.

Крім того, раніше в компанії «Укрпошта» повідомляли про нову схему аферистів. Стало відомо, що від імені різних компаній зловмисники надсилають повідомлення українцям, щоб виманити в них кошти.