Лідія Таран благає про допомогу для дивовижної дівчинки

Телеведуча служби новин Лідія Таран на телеканалі 1+1 звернулася до українців за допомогою для 13-річної дівчинки. Її історія вражає та розчулює до сліз. Детально історію дивовижної дівчинки, яку звати Олександра Лілія Таран розповіла у себе в Instagram.

Лідія Таран. Фото: скріншот YouTube-відео
Лідія Таран. Фото: скріншот YouTube-відео

За всі 13 років Олександра вже упродовж 11 років продовжує боротьбу зі страшною хворобою - раком. У дівчинки 4 стадія.

Лідія написала, що навряд чи у світі знайдеться така дитина, яка стільки років продовжує лікування. Попри такий страшний діагноз, Олександра дуже оптимістична дівчинка, вона життєлюб, якого телеведуча ще ніколи не зустрічала.

Завдяки проведенню курсів хімієтерапії дівчинці вдавалося кожен раз досягати чергової ремісії.

В такий період 3 роки тому завдяки телеканалу 1+1 та проєкту "Здійсни мрію" Лідія Таран на Олександра побували у Парижі та відвідали "Діснейленд". На світлинах, що опублікувала Лідія Таран показані деякі моменти з подорожі.

Телеведуча написала, що у той час в Олександри була стійка ремісія й у неї навіть встигло відрости волосся. Але з часом ці ремісії стають все коротшими, тобто дитина змушена майже постійно жити в лікарні, а їй дуже хочеться бути вдома, в Одесі.

Шанс на здорове життя в Олександри є, бо вже у світі вчені винайшли нові ліки, здатні знищити рак повністю. Тоді дівчинка могла б повернутися до нормального життя. Звичайно, на ліки потрібні кошти, тому Лідія Таран розповіла історію Олександри та сподівається, що українці допоможуть здійснити дівчинці її головну мрію - подолати недугу.

Лідія Таран. Фото: скріншот Instagram

Телеведуча вказала реквізити, куди можна переказати кошти та допомогти дівчинці з лікуванням. Лідія Таран написала, що дуже сподівається на те, що Олександра зможе зустріти Великдень вдома в Одесі, прогулюючись біля Чорного моря та щоб вітер куйовдив не перуку, а її волосся.

Раніше портал "Стіна" повідомляв, що на Херсонщині затримали ймовірного підозрюваного у вбивстві 7-річної дівчинки Марійки Борисової.

Також ми писали, що Міністерство освіти дало поради батькам, як захистити дітей від згубного впливу соціальних мереж.

Нагадуємо, що з 1 квітня в Україні змінюються правила ведення вагітності та пологів, що потрібно знати.