Українські співачки звертаються до російських та білоруських матерів

Під час війни Росії проти України захищають Батьківщину не тільки військові, але й артисти, які в соціальних мережах розповсюджують реальні данні та борються з російською пропагандою. На цей раз на своїй сторінці в Instagram опублікувала емоційне звернення співачка Надя Дорофєєва.

Надя Дорофєєва. Фото: YouTube, скрін
Надя Дорофєєва. Фото: YouTube, скрін

Так, співачка зазначила, що вона не може приховувати емоцій: на кадрах можна помітити, шо Надя знаходиться в бомбосховищі, а на її очах сльози. Співачка звернулася до російських та білоруських матерів, щоб вони не пускали своїх синів воювати проти України.

"Будь ласка. Зупиніть це. Будь ласка", – закликала їх Надя.

Також звернулася до російських та білоруських матерів і співачка Настя Каменських. На своїй сторінці в соціальній мережі вона записала відео, в якому просить їх не відпускати своїх синів на вірну смерть.

"Не пускайте! Врятуйте і ваших дітей, і наших", – закликала співачка.

Варто зазначити, що українці можуть підтримати військовослужбовців. Так, для цього можна відправити пожертву до фонду "Повернись живим". Зробити це можна перейшовши за цим посиланням.

Також громадяни можуть передати українській армії гроші з "єПідтримки". За інформацією Міністерства цифрової трансформації, передано вже понад 200 мільйонів гривень за цією програмою. України допомагають своїм захисникам!

Увага! Російські пропагандисти в соціальних мережах поширюють багато фейків! Не довіряйте будь-якому повідомленню – перевіряйте дані як мінімум в різних джерелах! Отримуйте інформацію по можливості тільки від офіційних державних служб України.

Важливо! Не йдіть в коментарях до російських пропагандистів на кшталт Миколи Баскова і Тіни Канделакі, щоб залишати коментарі! Своїми коментарями ви підвищуєте охоплення їх публікаціям, тим самим допомагаючи ворогові: просто залишайте скаргу про "мову ненависті". У месенджерах і різних чатах не передавайте оперативну інформацію.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський зробив нову важливу заяву.

Також повідомлялося, що втрати ворога більшають, з'явилися оновлені данні з Міністерства оборони України.

Крім того, в Міністерстві соціальної політики повідомили, як треба поводитися на блокпостах.