В Мережі публікують фото та відео загиблих окупантів та тих, хто здався в полон

Напад російських окупантів на територію України пішов не за планом, і вони зустріли запеклий опір наших громадян. Станом на 27 лютого налічується 5 300 убитих військових РФ, і багато з них вважають за краще здатися, ніж прирікати себе на вірну погибель.

У мережі публікують чимало фото і Відео російських окупантів, які здалися в полон. Крім того, кинути зброю і піти або здатися закликає і глава нашої держави Володимир Зеленський. У своєму зверненні він звернувся до росіян із закликом піти з території України, не вірити своїм командирам і пропагандистам, а просто рятувати свої життя.

Українські військові публікують фото на тлі банерів із закликом російських солдатів зупинитися, інакше вони "поїдуть до мами/дружини/дітей у сміттєвому мішку".

На інших відео можна побачити, як полонені російські окупанти телефонують своїм батькам і розповідають правду про війну в Україні – можна почути материнські сльози й переляканий голос.

У росЗМІ починають обережно публікувати інформацію про російських військових, які загинули в Україні. Зокрема, один з них кинув дружину і дитину, щоб відправитися в Україну вбивати людей, але замість цього загинув сам.

У Telegram-каналі Кличка повідомляється про те, що всіх диверсантів і мародерів будуть розстрілювати на місці – ніяких затримань не буде.

В РНБО закликали також публікувати якомога більше інформації про реальний стан справ в Україні та російські втрати, що вона максимально досягла громадян Росії.

Також в Мережі показали листування в смартфоні загиблого окупанта, в якій він зізнається матері, що знаходиться в Україні й тут війна. Він повідомив, що стрілянина ведеться по всім підряд, а йому через усе це хочеться повіситися.

Увага! Отримуйте інформацію по можливості тільки від офіційних державних служб України.

Важливо! Не йдіть в коментарях до російських пропагандистів на кшталт Миколи Баскова і Тіни Канделакі - своїми коментарями ви підвищуєте охоплення їх публікації, тим самим допомагаючи ворогові!

Також під виглядом біженців ворожі ДРГ ходять по домівках людей і просяться переночувати - дуже важливо перевіряти останні дзвінки в їх телефонах, документи та сторінки в соцмережах!

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що президент України Володимир Зеленский записав нове звернення, гарант розповів і про перемовини, і про нову зарплатню нашим військовим.

Також повідомлялося, що в Міністерстві соціальної політики розповіли, як треба поводитися на блокпостах.

Раніше портал "Стіна" повідомляв, що в Міноборони заявили про 5 300 вбитих російських окупантів станом на 27 лютого.