Президент України Володимир Зеленський записав нове звернення

Володимир Зеленський записав нове звернення. За його словами, він вперше за два роки поговорив з Олександром Лукашенко. Відео Зеленського з'явилося на його сторінці в соціальній мережі.

Володимир Зеленський. Фото: YouTube, скрін
Володимир Зеленський. Фото: YouTube, скрін

Головнокомандувач зазначив, що пояснив Лукашенкові важливість нашого не зіткнення.

"Я не хочу, щоб із Білорусі в Україну летіли ракети, літаки та гвинтокрили. Я не хочу, щоб в Україну з Білорусі йшли війська. І він мене запевнив у цьому", – заявив президент України.

Президент зазначив, що Лукашенко звернувся до українського президента з пропозицією зустрічі російської та української делегації біля річки Прип'ять (поруч українсько-білоруський кордон). Зеленський зізнався, що в результат цієї зустрічі він особливо не вірить, однак варто намагатися. Наша мета – територіальна цілісність України.

Військові працюють не за гроші, а за "завтра". На сьогодні це найважливіша робота. Президент зазначив, що військовослужбовці будуть отримувати 100 тисяч гривень на місяць. Це гроші для того, щоб вони точно бачили – вся країна їм вдячна, всі цінують їх.

"Вчора ми втратили нашу стару "Мрію" (літак). Нову Мрію ми зараз будуємо. Слава Україні!" – заявив головнокомандувач.

Варто зазначити, що українці можуть підтримати військовослужбовців. Так, для цього можна відправити пожертву до фонду"Повернись живим". Зробити це можна перейшовши за цим посиланням.

Також громадяни можуть передати українській армії гроші з "єПідтримки". За інформацією Міністерства цифрової трансформації, передано вже понад 200 мільйонів гривень за цією програмою. України допомагають своїм захисникам!

Увага! Російські пропагандисти в соціальних мережах поширюють багато фейків! Не довіряйте будь-якому повідомленню – перевіряйте дані як мінімум в різних джерелах! Отримуйте інформацію по можливості тільки від офіційних державних служб України.

Важливо! Не йдіть в коментарях до російських пропагандистів на кшталт Миколи Баскова і Тіни Канделакі, щоб залишати коментарі! Своїми коментарями ви підвищуєте охоплення їх публікаціям, тим самим допомагаючи ворогові: просто залишайте скаргу про "мову ненависті". У месенджерах і різних чатах не передавайте оперативну інформацію.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що Укрпошта почала збирати допомогу для української армії.

Також повідомлялося, що в МВС повідомили, як українці можуть допомогати українським захисникам знищувати окупантів.