Стало відомо, що українські захисники з О. Зміїний живі та перебувають у полоні

Після того, як російські окупанти вдерлися на територію України, наших співгромадян ошелешила новина про захисників на о.Зміїний, проте зараз стало відомо про те, що вони живі та перебувають у полоні. Про це йдеться в повідомленні на сторінці ВМС ЗСУ в Facebook.

О. Змеиный. Фото: скриншот YouTube-видео
О. Змеиный. Фото: скриншот YouTube-видео

Пропагандисти Росії вже перекрутили всі факти й повідомили, що про українських захисників - авторів відомої фрази "російський корабель - йди ***" нібито забули "поховали" їх, але при цьому морпіхи двічі відбили наступ окупантів. Однак відсутність боєкомплектів не дозволила далі тримати оборону.

В той самий час російські військові повністю знищили інфраструктуру острова, через що зв'язок з ним був повністю втрачений і зв'язатися з особовим складом, дізнатися його долю було неможливо.

Увага! Отримуйте інформацію по можливості тільки від офіційних державних служб України.

Важливо! Не йдіть в коментарях до російських пропагандистів на кшталт Миколи Баскова і Тіни Канделакі - своїми коментарями ви підвищуєте охоплення їх публікації, тим самим допомагаючи ворогові!

Також під виглядом біженців ворожі ДРГ ходять по домівках людей і просяться переночувати - дуже важливо перевіряти останні дзвінки в їх телефонах, документи та сторінки в соцмережах!

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що президент України Володимир Зеленский записав нове звернення, гарант розповів і про перемовини, і про нову зарплатню нашим військовим.

Також повідомлялося, що в Міністерстві соціальної політики розповіли, як треба поводитися на блокпостах.

Раніше портал "Стіна" повідомляв, що в Міноборони заявили про 5 300 вбитих російських окупантів станом на 27 лютого.