У Мінфіні зробили важливу заяву про виплату пенсій, зарплат і соціальних виплат в Україні

Російська агресія на території України змусила багатьох громадян, зокрема пенсіонерів переживати про отримання соціальних виплат. Міністр фінансів Сергій Марченко звернувся з цього приводу до всіх українців на своїй сторінці в Facebook.

Гривны. Фото: скриншот Youtube-видео
Гривны. Фото: скриншот Youtube-видео

Він підкреслив, що Мінфін, а також всі органи, які йому підпорядковуються, функціонують в режимі воєнного часу. На цей момент графік роботи - 24 години 7 днів на тиждень, при цьому всі потреби держави забезпечуються повною мірою. Сергій Марченко заявив, що бюджету і макрофінансової стабільності нічого не загрожує.

Міністерство фінансів за сприяння Нацбанку та Казначейства проводить всі необхідні платежі, тому всі громадяни отримають свої заробітні плати, пенсії та соціальні виплати.

Увага! Отримуйте інформацію по можливості тільки від офіційних державних служб України.

Важливо! Не йдіть в коментарях до російських пропагандистів на кшталт Миколи Баскова і Тіни Канделакі - своїми коментарями ви підвищуєте охоплення їх публікації, тим самим допомагаючи ворогові!

Також під виглядом біженців ворожі ДРГ ходять по домівках людей і просяться переночувати - дуже важливо перевіряти останні дзвінки в їх телефонах, документи та сторінки в соцмережах!

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що президент України Володимир Зеленский записав нове звернення, гарант розповів і про перемовини, і про нову зарплатню нашим військовим.

Також повідомлялося, що в Міністерстві соціальної політики розповіли, як треба поводитися на блокпостах.

Раніше портал "Стіна" повідомляв, що в Міноборони заявили про 5 300 вбитих російських окупантів станом на 27 лютого.