Україна офіційно подала заявку на членство в ЄС

Такий документ сьогодні, 28 лютого, президент України Володимир Зеленський підписав заяву України на членство в ЄС. Фото цієї історичної події виклав в своєму блозі прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Підписання документу про вступ до ЄС. Фото: Денис Шмигаль
Підписання документу про вступ до ЄС. Фото: Денис Шмигаль

Варто зазначити, що нещодавно багато країн Європейського союзу виступили за прискорений режим вступу України до ЄС. Тепер вже й президент України підписав документ, що свідчить вагомі кроки до вступу в організацію.

"Це вибір України й українського народу. Ми цього більш ніж заслуговуємо", – написав Денис Шмигаль в своєму блозі.

Шмигаль також нагадав, що запропонував швидку процедуру вступу України до ЄС прем'єр Словаччини Едуард Геґер. Крім того, така ж розмова була в нашого президента з Президенткою Єврокомісії Урсулою фон дер Ляєн.

Варто зазначити, що саме за вступ України до ЄС з самого початку Революції Незалежності українці збиралися на Майдані та відстоювали свій вибір! Тож зараз твориться історія.

Підписання документу про вступ до ЄС. Фото: Денис Шмигаль

Підписання документу про вступ до ЄС. Фото: Денис Шмигаль

Варто зазначити, що українці можуть підтримати військовослужбовців. Так, для цього можна відправити пожертву до фонду "Повернись живим". Зробити це можна перейшовши за цим посиланням.

Також громадяни можуть передати українській армії гроші з "єПідтримки". За інформацією Міністерства цифрової трансформації, передано вже понад 200 мільйонів гривень за цією програмою. України допомагають своїм захисникам!

Увага! Російські пропагандисти в соціальних мережах поширюють багато фейків! Не довіряйте будь-якому повідомленню – перевіряйте дані як мінімум в різних джерелах! Отримуйте інформацію по можливості тільки від офіційних державних служб України.

Важливо! Не йдіть в коментарях до російських пропагандистів на кшталт Миколи Баскова і Тіни Канделакі, щоб залишати коментарі! Своїми коментарями ви підвищуєте охоплення їх публікаціям, тим самим допомагаючи ворогові: просто залишайте скаргу про "мову ненависті". У месенджерах і різних чатах не передавайте оперативну інформацію.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що співачки Надя Дорофєєва та Настя Каменських звернулися до російських та материнських матерів зі сльозами на очах.

Також повідомлялося, що Європа відправляє Україні нові літаки, що це за техніка.

Крім того, українських водіїв попередили щодо правил небезпеки на дорогах.