Акторка Катя Кузнєцова висловилася щодо війни в Україні

Відома акторка Катя Кузнєцова на своїй сторінці в соціальній мережі опублікувала своє звернення щодо війни в Україні. Зірка серіалу "Кухня" також опублікувала архівне фото своєї родини.

Катя Кузнєцова. Фото: YouTube, скрін
Катя Кузнєцова. Фото: YouTube, скрін

Так, Катерина опублікувала знімок, на якому вона в маленькому віці позувала з батьками та бабусею. За словами зірки, це її найближчі люди: зараз всі вони на постійному зв'язку. Акторка зазначила, що вона дуже хвилюється, бо її родичі в Україні: вони сплять прямо в одязі по черзі, ховаються та бояться.

"Я – українка. Я завжди цим пишалася і пишаюся", – написала акторка.

Також зірка зазначила, що люди повинні посміхатися та спати спокійно. Нічого немає страшніше за війну, впевнена Кузнєцова.

"Україна, я з тобою! Зупиніть війну", – пише Катерина.

Варто зазначити, що українці можуть підтримати військовослужбовців. Так, для цього можна відправити пожертву до фонду "Повернись живим". Зробити це можна перейшовши за цим посиланням.

Також громадяни можуть передати українській армії гроші з "єПідтримки". За інформацією Міністерства цифрової трансформації, передано вже понад 200 мільйонів гривень за цією програмою. України допомагають своїм захисникам!

Увага! Російські пропагандисти в соціальних мережах поширюють багато фейків! Не довіряйте будь-якому повідомленню – перевіряйте дані як мінімум в різних джерелах! Отримуйте інформацію по можливості тільки від офіційних державних служб України.

Важливо! Не йдіть в коментарях до російських пропагандистів на кшталт Миколи Баскова і Тіни Канделакі, щоб залишати коментарі! Своїми коментарями ви підвищуєте охоплення їх публікаціям, тим самим допомагаючи ворогові: просто залишайте скаргу про "мову ненависті". У месенджерах і різних чатах не передавайте оперативну інформацію.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський зробив нову важливу заяву.

Також повідомлялося, що втрати ворога більшають, з'явилися оновлені данні з Міністерства оборони України.

Крім того, в Міністерстві соціальної політики повідомили, як треба поводитися на блокпостах.