Російські окупанти влаштовують бунти на своїх кораблях, кидають техніку і здаються в полон

Через кілька днів після підлої атаки російських окупантів на Україну, росіяни починають відмовлятися виконувати злочинні команди свого керівництва. Зокрема, російські моряки влаштували бунт на кораблі та відмовилися десантуватися для захоплення Одеси, про що розповідає Telegram-канал "Україна зараз".

Брошенная техника РФ. Фото: скриншот YouTube-видео
Брошенная техника РФ. Фото: скриншот YouTube-видео

Командування окупантів планувало висадку з десантних кораблів на лузанівський пляж, попередньо обстрілявши його, при цьому в затоці в цей час повинні були літати вертольоти та БПЛА ворога. Однак в останній момент росіяни звернулися до військових ЗСУ з проханням про можливість покинути затоку. Повідомляється, що цьому передував справжній бунт – російські військові просто відмовилися виконувати злочинний наказ.

Російські окупанти продовжують зазнавати збитків - під Києвом військові ЗСУ підбили 2 ворожих вертольоти. Відео виклав у Мережу один з очевидців, і його емоції, як говориться в коментарі, "безцінні".

Крім того, ворог продовжує здаватися в полон, не бажаючи втратити життя на українській землі. У мережі показали кадри, зняті під Харковом, де бійці ЗСУ супроводжують близько півтора десятка окупантів зі зв'язаними руками.

У Сумській області окупанти вчинили ще простіше - кинули всю свою техніку біля села Чемоданівка і боягузливо втекли куди подалі.

Увага! Отримуйте інформацію по можливості тільки від офіційних державних служб України.

Важливо! Не йдіть в коментарях до російських пропагандистів на кшталт Миколи Баскова і Тіни Канделакі - своїми коментарями ви підвищуєте охоплення їх публікації, тим самим допомагаючи ворогові!

Також під виглядом біженців ворожі ДРГ ходять по домівках людей і просяться переночувати - дуже важливо перевіряти останні дзвінки в їх телефонах, документи та сторінки в соцмережах!

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ оприлюднили втрати окупантів станом на 1 березня.

Також повідомлялося, що в Міністерстві соціальної політики розповіли, як треба поводитися на блокпостах.

Раніше портал "Стіна" повідомляв, що 28 лютого президент України Володимир Зеленський підписав заяву України на членство в ЄС.