Разумков розповів, як українські військові знищують техніку окупантів

Російські окупанти продовжують зазнавати колосальних втрат з моменту свого вторгнення на територію України. Про чергові досягнення українських військових повідомив Дмитро Разумков на своєму Telegram-каналі.

Разбитая техника РФ. Фото: скриншот YouTube-видео
Разбитая техника РФ. Фото: скриншот YouTube-видео

Він повідомив, що п'ять хвилин тому Збройні Сили України завдали удару "Точкою-У" по аеродрому Бердянська, де була велика концентрація військ окупантів.

Крім того, Дмитра Разумков розповів, що вночі українські аси на Су-25 завдали удару по колоні російських військ поблизу села Перемога, яка прямувала до Броварів.

Увага! Отримуйте інформацію по можливості тільки від офіційних державних служб України.

Важливо! Не йдіть в коментарях до російських пропагандистів на кшталт Миколи Баскова і Тіни Канделакі - своїми коментарями ви підвищуєте охоплення їх публікації, тим самим допомагаючи ворогові!

Також під виглядом біженців ворожі ДРГ ходять по домівках людей і просяться переночувати - дуже важливо перевіряти останні дзвінки в їх телефонах, документи та сторінки в соцмережах!

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ оприлюднили втрати окупантів станом на 1 березня.

Також повідомлялося, що в Міністерстві соціальної політики розповіли, як треба поводитися на блокпостах.

Раніше портал "Стіна" повідомляв, що 28 лютого президент України Володимир Зеленський підписав заяву України на членство в ЄС.