Украинская звезда балета Екатерина Кухар, миниатюрная и сильная женщина, талантливая и справедливая судья проекта "Танці з зірками", продолжает покорять своими изысканными снимками поклонников.

Екатерина Кухар. Фото: скриншот Youtube
Екатерина Кухар. Фото: скриншот Youtube

В очередной раз подтвердив свою уникальность и талант, Екатерина Кухар разместила фото на котором запечатлела себя в балетной студии перед огромными зеркалами.

Также балерина показала "мастер-класс" по завязыванию пуантов. Девушка с легкостью завязала ленточки на ногах и показала, как соскучилась за станком и балетом.

View this post on Instagram

Коли дельфін з морських глибин раптово потрапляє на берег, не можна від нього очікувати, що він побіжить, як лев! З тваринами все зрозуміло. ⠀ А що ж робити з людьми? Особливо з дітьми? Як розпізнати їх призначення? ⠀ Кожна людина від народження наділена певними талантами та можливостями. Високий дар і мистецтво помітити ці здібності та розкрити їх призначення. Справжнє щастя і подарунок долі — зустріти на своєму життєвому шляху професіонала, який ВЧАСНО помітить і розпізнає в якому напрямку краще розвивати вашу дитину та до чого в неї справжній хист. Такі люди дають вам шанс уникнути ілюзій, втраченого часу і невиправних, згубних помилок. ⠀ Любити дитину = ДОПОМОГТИ ЇЙ реалізовувати те, що дано природою. НЕ втілити в дитині свої нездійснені мрії і фантазії, а побачити її особисті схильності і бажання. Чудово, якщо ваші мрії і мрії дитини збігаються, але важливо ще прислухатися до експертної оцінки фахівців. Це моя позиція. Я буду максимально чесною з батьками та їх дітьми. Заради ваших же дітей. ⠀ У Києві всього лише два класичних театра, де артисти балету можуть отримати кваліфіковану роботу... і я хочу бачити щасливих та реалізованих випускників нашого училища, а не травмовану психіку і зміну професії у 19 років, через невірно обраний шлях. Тому що ми відчуваємо відповідальність за їх майбутню успішну кар'єру. Для мене це важливо, відповідально і чесно. ⠀ Звичайно, виникає питання: Як же бути, якщо «душа вимагає», а даних немає? Ось наступив вам ведмідь на вухо, а грати на скрипці подобається. Що ж робити? Грайте собі на втіху, для свого розвитку, радості родичів та друзів, але не будуйте ілюзії, що одного разу ви станете першою скрипкою в головному театрі країни. Тоді ви проживете насичене та щасливе життя і зможете повністю реалізувати всі свої таланти. ⠀ #definedestiny #балетнаосвіта #задітьмимайбутнє #возродитьКДХУ

A post shared by Ekaterina Kukhar (@ekaterinakukhar_official) on

На заднем фоне видео видно, как танцоры начинают тренировку, несколько па и плие, видно, как живет тренировочный зал, когда в него приходят те, кто наполняет его содержанием.

Екатерина одела пуанты и тоже готова приступать к репетиции, однако делает еще несколько кадров для своих поклонников в Insatgarm, чтобы удовлетворить интерес зрителей.

Ранее Екатерина Кухар в своем сторис разместила несколько кадров воспоминаний с отдыха в Таиланде. Девушка показала незабываемую красоту природы, и окунула поклонников в таинственный мир далеких островов. Екатерина Кухар прокатилась на катере, и брызги, которые летели в разные стороны, подарили несколько потешных моментов.

На сайте Стена мы сообщали, что Екатерина Кухар показала уникальные кадры того, как голод застал ее врасплох и заставил посягнуть на самое запрещенное - калорийные пончики, которые балерина в спешке пыталась проглотить, чтобы никто не увидел.

Портал Стена информировал, что Слава Каминская запостила новый снимок с красивым молодым человеком. Пара позирует на фоне природе. На Славе серая майка с интригующим декольте и соломенная шляпка на голове. Ее волосы распущены, глаза закрыты и она нежно прижимается к парню, который стоит позади и игриво кусает ее за шляпу.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram