В РНБО звернулися до всіх українців з дуже важливою заявою

Війна в Україні ведеться не тільки на вулицях, але ще і в інформаційному просторі, і російські окупанти можуть використовувати різні фото і повідомлення у своїх цілях. В РНБО звернулися до українців з важливим повідомленням з цього приводу, яке опубліковано у Telegram-каналі "Україна зараз".

Разрушенный дом. Фото: скриншот YouTube-видео
Разрушенный дом. Фото: скриншот YouTube-видео

Громадян нашої країни застерегли від публікації інформації про пошкодження інфраструктури України від ракетних ударів окупантів. Заборонено поширювати фото і відео, на яких зображені точні координати (назва вулиць і провулків, номери будинку, його сторона), оскільки це дає можливість ворогові коригувати ведення вогню. В той самий час в РНБО попросили фіксувати результати ворожих обстрілів.

Увага! Отримуйте інформацію по можливості тільки від офіційних державних служб України.

Важливо! Не йдіть в коментарях до російських пропагандистів на кшталт Миколи Баскова і Тіни Канделакі - своїми коментарями ви підвищуєте охоплення їх публікації, тим самим допомагаючи ворогові!

Також під виглядом біженців ворожі ДРГ ходять по домівках людей і просяться переночувати - дуже важливо перевіряти останні дзвінки в їх телефонах, документи та сторінки в соцмережах!

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що президент України Володимир Зеленский записав нове звернення, гарант розповів і про перемовини, і про нову зарплатню нашим військовим.

Також повідомлялося, що в Міністерстві соціальної політики розповіли, як треба поводитися на блокпостах.

Раніше портал "Стіна" повідомляв, що 28 лютого президент України Володимир Зеленський підписав заяву України на членство в ЄС.