В ОП зробили важливу заяву про поточну оперативну обстановку в Україні

Щоранку після підлої атаки російських окупантів на територію України громадяни нашої країни з тривогою читають зведення за ніч. Радник Голови ВП Олексій Арестович зробив заяву з цього приводу, яку опублікували у Telegram-каналі Znaj.

Алексей Арестович. Фото: скриншот YouTube-видео
Алексей Арестович. Фото: скриншот YouTube-видео

За його словами, ситуація в Україні контролюється керівництвом країни та керівництвом ЗСУ. Станом на ранок 1 березня найгарячішими точками в нашій країні залишаються Херсон, Харків, Маріуполь – на цей момент завдані збитки оцінюється.

Арестович зазначив, що навіть погода за українців - околиці Києва вкриті снігом і туманом, які не дають окупантам можливості рухатися вперед, а шторм на Чорному морі – висадитися десанту. Він також розповів, що вночі були нанесені ракетні удари по Києву і Харкову, але при цьому, за його словами, ворог вже використовував 2/3 своїх запасів ракет, тому обстріли потроху сходитимуть нанівець.

На завершення свого виступу радник глави ОП озвучив втрати противника станом на сьогодні.

Увага! Отримуйте інформацію по можливості тільки від офіційних державних служб України.

Важливо! Не йдіть в коментарях до російських пропагандистів на кшталт Миколи Баскова і Тіни Канделакі - своїми коментарями ви підвищуєте охоплення їх публікації, тим самим допомагаючи ворогові!

Також під виглядом біженців ворожі ДРГ ходять по домівках людей і просяться переночувати - дуже важливо перевіряти останні дзвінки в їх телефонах, документи та сторінки в соцмережах!

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що президент України Володимир Зеленский записав нове звернення, гарант розповів і про перемовини, і про нову зарплатню нашим військовим.

Також повідомлялося, що в Міністерстві соціальної політики розповіли, як треба поводитися на блокпостах.

Раніше портал "Стіна" повідомляв, що 28 лютого президент України Володимир Зеленський підписав заяву України на членство в ЄС.