Акторка Олена Кравець звернулася до українців з важливими порадами

Під час війни Росії проти України в мирних жителів може виникати відчуття паніки: постійні сирени, ракетні удари. Акторка Олена Кравець на своїй сторінці в соціальній мережі надала важливу інформацію щодо психічного здоров'я.

Олена Кравець. Фото: YouTube, скрін
Олена Кравець. Фото: YouTube, скрін

Так в своїй публікації Кравець розповіла, що через 96 годин нервова система може втомитися. В такому стані людині важно їсти, пити. Що треба робити? Обов'язково їсти: якщо не дуже сильно не хочете, то хай це буде дитяче пюре або цукерка. Крім того, важливо пити побільше води: не треба пити забагато кави, а енергетики краще взагалі виключити з раціону.

Важливо також слідкувати за своїм диханням! Питайте себе, як ви почуваєтеся. Зверніть квагу, що дихати повинна діафрагма, а не груди.

Агресія в такий час – також нормальна реакція організму. Просто знайдіть щось, на що її можна випустити. Наприклад, краще пограйтеся з дітьми або тваринами, обіймайтеся. Так впоратися з емоціями буде легше.

Якщо хочеться матюкатися – робіть це. Якщо хочеться щось зайвий раз перевірити – також зробіть це. Інакше мозок буде цього потребувати та отримаємо ОКР.

БЕРЕЖІТЬ СЕБЕ ТА СВОЄ ЗДОРОВ'Я"

Варто зазначити, що українці можуть підтримати військовослужбовців. Так, для цього можна відправити пожертву до фонду "Повернись живим". Зробити це можна перейшовши за цим посиланням.

Також громадяни можуть передати українській армії гроші з "єПідтримки". За інформацією Міністерства цифрової трансформації, передано вже понад 200 мільйонів гривень за цією програмою. України допомагають своїм захисникам!

Увага! Російські пропагандисти в соціальних мережах поширюють багато фейків! Не довіряйте будь-якому повідомленню – перевіряйте дані як мінімум в різних джерелах! Отримуйте інформацію по можливості тільки від офіційних державних служб України.

Важливо! Не йдіть в коментарях до російських пропагандистів на кшталт Миколи Баскова і Тіни Канделакі, щоб залишати коментарі! Своїми коментарями ви підвищуєте охоплення їх публікаціям, тим самим допомагаючи ворогові: просто залишайте скаргу про "мову ненависті". У месенджерах і різних чатах не передавайте оперативну інформацію.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що в російські окупанти розстріляли телевежу, з'явилися перші подробиці.

Також повідомлялося, що радник голови Офісу президента Арестович поділився оперативною інформацією щодо ситуації в Україні.

Крім того, мер Чернігова оголосив про винагороду за ворожі танки та іншу техніку окупантів.