Російські окупанти займаються мародерством

Вже шостий день, як Україну заполонили російські окупанти. Українська армія усіма силами не дає окупантам захопити українські землі. У мережі Telegram-каналі Інсайдер Україна Новини Війна опубліковане відео, як вдень російські солдати йдуть у наступ, а вночі займаються мародерством.

Військова техніка РФ. Фото: скріншот YouTube-відео
Військова техніка РФ. Фото: скріншот YouTube-відео

Власник будинку встановив камери відеоспостереження та виклав у відкритий доступ відео, на якому видно, як троє окупантів намагалися зняти замок з дверей, щоб пограбувати чужу оселю.

Однак, їм це не вдалося. Не дивлячись на те, що в одного зі злочинців з собою був лом, зняти замок з дверей йому не вдалося.

Власник обійстя, де все й відбувалося, коментував дії окупантів та заявив, що їх мати, мабуть, погано годувала, що вони не можуть навіть відкрити двері.

До слова, нещодавно наші військові, як взяли в полон російських окупантів у полон показали, які харчі їм дали з собою.

На коробці вказана дата і виявилося, що спожити продукти ще потрібно було у 2015 році. Тобто ці продукти прострочені й вживати їх небезпечно для здоров'я.

Крім того, серед військових, що потрапили у полон до ВСУ в основному юні хлопці віком від 19 років. Більшість з них розповідали, що їх відправили на навчання до Криму, а потім відправили воювати в Україну.

Все це вказує, як Росія піклується про своїх військових, відправляючи їх не тільки на загибель до чужої країни, але ще й фактично залишає їх без їжі.

В Міноборони України вже відкрили "гарячу" лінію для родичів солдатів. Батьки, дітей яких відправили на навчання і якщо вони перестали виходити на зв'язок, можуть дізнатися про їх долю, подзвонивши в Україну. Також військові дають змогу полоненим подзвонити рідним, повідомити, що з ними усе добре та що вони знаходяться у полоні в нашій державі.

Раніше портал "Стіна" повідомляв, що Зеленський в промові потужно відреагував на злочинні дії окупантів у Харкові, де були обстріляні будинки, а також центральна площа та Харківська ОДА.

Також ми писали, що українцям, що належать до вразливих категорій населення, Мінсоцполітики роздадуть продуктові набори.

Нагадуємо, що в Києві обстріляна телевежа.