Росія опиниться без всесвітньої мережі Інтернет

Кожного дня російської агресії против України збільшується перелік санкцій проти країни-агресора. Тим часом стало відомо, що вже з 11 березня росіяни не зможуть користуватися всесвітньою мережею Інтернет. Про це також в своєму блозі з посиланням на Market Rebellion розповів депутат Олексій Гончаренко.

Смартфон. Фото: Стіна
Смартфон. Фото: Стіна

Зазначається, що з 11 березня росіяни зможуть користуватися лише тими сайтами та серверами, які працюють саме в російській зоні. Таким чином, громадяни РФ будуть практично ізольовані від всесвітніх ресурсів та порталів.

Крім того, за інформацією фінансової компанії Market Rebellion, вже в березні 2019 року в РФ проводили тести внутрішнього інтернет-з'єднання. Тим часом повідомляється, що росіянам вже розсилають відповідні документи: мова йде телекомунікаційні сервіси, портали тощо.

Варто зазначити, що українці можуть підтримати військовослужбовців. Так, для цього можна відправити пожертву до фонду "Повернись живим". Зробити це можна перейшовши за цим посиланням.

Також громадяни можуть передати українській армії гроші з "єПідтримки". За інформацією Міністерства цифрової трансформації, передано вже понад 200 мільйонів гривень за цією програмою. України допомагають своїм захисникам!

Увага! Російські пропагандисти в соціальних мережах поширюють багато фейків! Не довіряйте будь-якому повідомленню – перевіряйте дані як мінімум в різних джерелах! Отримуйте інформацію по можливості тільки від офіційних державних служб України.

Важливо! Не йдіть в коментарях до російських пропагандистів на кшталт Миколи Баскова і Тіни Канделакі, щоб залишати коментарі! Своїми коментарями ви підвищуєте охоплення їх публікаціям, тим самим допомагаючи ворогові: просто залишайте скаргу про "мову ненависті". У месенджерах і різних чатах не передавайте оперативну інформацію.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що президент України Володимир Зеленський записав нове важливе звернення до європейських країн.

Також повідомлялося, що українські захисники знищили ще один російський корабель, стало відомо про втрати окупанта станом на 7 березня.

Крім того, в Міністерстві охорони здоров'я України розповіли, де громадяни можуть знайти інсулін та інші ліки, що продаються виключно за рецептами.