ЗСУ знищили ще більше ворожих літаків та іншої техніки

10 березня бомбардувальна та штурмова авіація Повітряних Сил разом з представниками Сухопутних військ Збройних Сил України завдали удару окупанту. Про це повідомив у своєму блозі депутат Олексій Гончаренко.

Українські військові. Фото: YouTube, скрін
Українські військові. Фото: YouTube, скрін

Так, відомо що було знищено дві колони окупантів. За попередніми даними, це цілий полк десантних військ росії із повним комплектом техніки: танки, БМП, "Гради" тощо.

"За інформацією зенітних ракетних військ Повітряних Сил уражено чотири повітряні цілі – попередньо, три штурмовики Су-25 окупантів та Су-34, який після ураження не долетів до власного аеродрому і впав на території росії", – повідомив український депутат.

Також наші Повітряні сили повідомляли про уражені ще чотири цілі. Попередньо, це літаки літаки Су-25. Щобільше, Сухопутні війська збили два штурмовика окупантів Су-25. Цікаво, що зробили це й в тому числі американським "Стінгером".

Варто зазначити, що також представники Генерального штабу України станом на ранок 11 березня казали про нові втрати окупанта. Відомо, що агресор втратив ще 266 "людей" особистого складу. Крім того, ЗСУ продовжують знищувати та захоплювати техніку ворога. Тож "всьо по плану" в російських загарбників тільки по телевізору.

Варто зазначити, що українці можуть підтримати військовослужбовців. Так, для цього можна відправити пожертву до фонду "Повернись живим". Зробити це можна перейшовши за цим посиланням.

Також громадяни можуть передати українській армії гроші з "єПідтримки". За інформацією Міністерства цифрової трансформації, передано вже понад 200 мільйонів гривень за цією програмою. України допомагають своїм захисникам!

Увага! Російські пропагандисти в соціальних мережах поширюють багато фейків! Не довіряйте будь-якому повідомленню – перевіряйте дані як мінімум в різних джерелах! Отримуйте інформацію по можливості тільки від офіційних державних служб України.

Важливо! Не йдіть в коментарях до російських пропагандистів на кшталт Миколи Баскова і Тіни Канделакі, щоб залишати коментарі! Своїми коментарями ви підвищуєте охоплення їх публікаціям, тим самим допомагаючи ворогові: просто залишайте скаргу про "мову ненависті". У месенджерах і різних чатах не передавайте оперативну інформацію.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що президент Володимир Зеленський відреагував на удар окупантів на маріупольский пологовий будинок, важливе звернення президента.

Також повідомлялося, що тепер в Україні законом дозволяється "ліквідувати" російських окупантів, подробиці.