Актриса зачарувала всіх своєю ідеальною фігуркою

Чарівна красуня та талановита актриса Ганна Саліванчук постійно радує своїх шанувальників різними публікаціями, якими ділиться з ними у себе в соціальній мережі Instagram . Цього разу жінка продемонструвала всім фанатам свої купальники та розповіла про аукціон.

Анна Саливанчук.  Фото: скриншот YouTube-видео
Анна Саливанчук. Фото: скриншот YouTube-видео

Отже, у себе у Stories Ганна розповіла про те, що вони зараз збирають гроші на карети швидкої допомоги. Далі вона зазначила, що цей акторський аукціон вони вигадали спеціально, щоб зібрати на карети швидкої допомоги. Ганна закликала заходити за посиланням і купувати лоти, щоб вони могли зібрати всю суму.

Також актриса розповіла про аукціон купальників та продемонструвала у них усім свою розкішну фігурку. Однак не помітити того, що красуня була на милицях неможливо. Але як підкреслила Ганна, що навіть це не зможе їй завадити, а тим більше зупинити перед чимось.

Дивлячись на фото, ми бачимо, що спочатку Ганна позує у коричневому купальнику, який чудово сидить на її фігурці. На наступному знімку красуня вже відображена в смугастому купальнику, який також чудово на ній виглядає. А ще на одному фото жінка позує в патріотичному купальнику, а саме блакитного кольору з жовтими зав'язками.

Безумовно, публікації актриси справили величезне враження на всіх її фанатів, адже від такої красуні справді неможливо відвести погляд, а її добрі справи так і взагалі чіпають до глибини душі.

Анна Саліванчук. Фото: Фото: скріншот Instagram-Stories

Анна Саліванчук. Фото: Фото: скріншот Instagram-Stories

Анна Саліванчук. Фото: Фото: скріншот Instagram-Stories

Увага! Якщо ви помітили рух ворожої техніки або бензовозів, негайно повідомляйте про це за допомогою телеграм-бота: @stop_russian_war_bot . Також про переміщення ворога можна повідомляти в додатку "Дія".

У жодному разі не розповсюджуйте інформацію про пересування українських військ, техніки, загонів ТерОборони, не повідомляйте, куди ворог потрапив ракетами в режимі реального часу. Нагадуємо, за це запроваджено кримінальну відповідальність.

Отримуйте інформацію наскільки можна тільки від офіційних державних служб України.

Раніше портал "Стіна" повідомляв, що радник голови ВП Олексій Арестович заявив про розкол у так званих "ЛДНР" .

Також ми писали, що Україна, Туреччина та ООН уклали угоду щодо експорту українського зерна .

Нагадуємо, що ЗСУ знищили неймовірну кількість офіцерів Росії та складів – надхмарні цифри.