Знаменитість вразила новим милим знімком

Ефектна жінка, екс-дружина репера Потапа та за сумісництвом його продюсер, Ірина Горова завжди вражає шанувальників різними цікавими публікаціями, якими ділиться у себе в соціальній мережі Instagram. Не винятком стали й нові знімки, опубліковані жінкою у її Stories.

Ирина Горовая.  Фото: скриншот YouTube-видео
Ирина Горовая. Фото: скриншот YouTube-видео

Отже, у своєму Stories ефектна красуня поділилася знімком, який не просто вразив усіх її шанувальників, але й викликав у них море позитивних емоцій та розчулення, адже зображена на ньому вона була зі своїм найголовнішим та найулюбленішим у житті чоловіком. А точніше, йдеться зараз про сина підлітка Ірини Горової, з яким вона, за її словами, завжди на одній хвилі.

Так ось, дивлячись на це фото, ми бачимо, що Ірина сидить за столом зі своїм сином і трапезує. У великій ємності, що стоїть на столі, видно суші. До речі, фото жінка так і підписала, що тільки йому таке дозволяє. Що вкотре наголошує, які у них чудові стосунки із сином і як добре вони один одного розуміють і знають.

Ірина відображена у вільній світлій сорочці. Її волосся розпущене та акуратно спадає по обох плечах жінки. А ось син красуні зображений у чорній стильній футболці.

Щодо аксесуарів, якими доповнила свій образ Ірина, то в її милих вушках були помітні масивні сережки, а на шиї красувалася цікава прикраса.

Безперечно, публікація жінки ще й як сподобалася її фанатам і справила на них величезне враження.

Увага! Якщо ви помітили рух ворожої техніки або бензовозів, негайно повідомляйте про це за допомогою телеграм-бота: @stop_russian_war_bot . Також про переміщення ворога можна повідомляти в додатку "Дія".

У жодному разі не розповсюджуйте інформацію про пересування українських військ, техніки, загонів ТерОборони, не повідомляйте, куди ворог потрапив ракетами в режимі реального часу. Нагадуємо, за це запроваджено кримінальну відповідальність.

Отримуйте інформацію наскільки можна тільки від офіційних державних служб України.

Раніше портал "Стіна" повідомляв, що для частини українців запровадили одноразові виплати через війну в сумі від 10 до 50 тисяч .

Також ми писали, що стало відомо, чому чоловіки не зможуть виїжджати за кордон навіть під заставу в 200 тис .

Нагадуємо, що ЗСУ завдали потужних ударів по поромній переправі, коли окупанти перевозили техніку .