Українці отримають свої пенсійні виплати

Нещодавно президент України Володимир Зеленський зробив важливу заяву. Так, голова держави прокоментував і ситуацію з пенсійними виплатами. Про це можна почути в його новій промові.

Деньги. Фото: YouTube, скрин
Деньги. Фото: YouTube, скрин

Так, Зеленський наголосив, що кожен ФОП, працівник, кожен громадянин України, якого російська агресія позбавила можливості заробляти, отримає компенсацію. Зараз мова йде про 6 500 гривень. Крім того, голова держави зазначив, що для цього не треба жодних умов.

Також Зеленський підкреслив, що якщо казати про пенсіонерів, то пенсії будуть виплачуватися, згідно з затвердженими графіками. Щобільше, уряд планує провести й індексацію цих виплат. Варто нагадати, шо процедуру індексації пенсій в Україні планували провести з 1 березня, і наразі ці плани не змінюються.

Варто зазначити, що українці можуть підтримати військовослужбовців. Так, для цього можна відправити пожертву до фонду "Повернись живим". Зробити це можна перейшовши за цим посиланням.

Також громадяни можуть передати українській армії гроші з "єПідтримки". За інформацією Міністерства цифрової трансформації, передано вже понад 200 мільйонів гривень за цією програмою. України допомагають своїм захисникам!

Увага! Російські пропагандисти в соціальних мережах поширюють багато фейків! Не довіряйте будь-якому повідомленню – перевіряйте дані як мінімум в різних джерелах! Отримуйте інформацію по можливості тільки від офіційних державних служб України.

Важливо! Не йдіть в коментарях до російських пропагандистів на кшталт Миколи Баскова і Тіни Канделакі, щоб залишати коментарі! Своїми коментарями ви підвищуєте охоплення їх публікаціям, тим самим допомагаючи ворогові: просто залишайте скаргу про "мову ненависті". У месенджерах і різних чатах не передавайте оперативну інформацію.

Нагадаємо, раніше портал Стіна писав про те, що президент Україні Володимир Зеленський висловився щодо перемовин з путіним.

Також повідомлялося, що в Ірпені представники територіальної оборони врятували понад 400 жінок та дітей.

Крім того, телеведуча Маша Єфросініна зробила важливу заяву для росіян, відео.